Snygg inunder

Det är ingen hemlighet att vi alla känner oss lite extra snygga då vi bär snygga underkläder. Tänka sig att ett riktigt snyggt underklädesset kan göra så mycket för självförtroendet.

Det har dock inte alltid varit så att man har klätt sig i vackra underkläder, snarare tvärtom. Underkläder var ingenting man talade om eller visade upp. Kvinnans underbyxor kallades länge för de onämnbara då de kom och blev vanliga. Det ansågs till och med syndigt att använda underbyxor för kvinnor.

Välj och vraka på nätet

I och med den nya digitala vågen kan du i lugn och ro sitta och beställa hem dina snygga underkläder. Med hjälp av utförlig information om tvättråd, material och bilder kan du hitta det du söker efter. Eller till och med klicka hem något du kanske inte skulle våga ha på dig – bara för att testa.

Snygga underklädesset

Idag finns det så mycket olika typer av underkläder Det finns exempelvis snygga strumphållare som matchar med både din bh och dina trosor för det där lilla extra. Tänker du miljömässigt hållbart så finns det goda råd att få hos Naturskyddsföreningen.