Klippa familjen hemma

Ibland kanske du inte har möjlighet eller budget att gå till en frisör. Att klippa dig själv och din familj i hemmets lugna vrå kan då vara ett bra alternativ.

Rätt utrustning

Det första steget är att investera i rätt utrustning och tillbehör. Det finns saxar för både höger- och vänsterhänta. Välj mellan vanliga hårsaxar och effileringssaxar. Skillnaden är att en effileringssax är till för att tunna ut eller jämna ut håret efter att du har klippt det, till exempel om ditt hår är för tjockt för att styla eller att din klippning är lite sned på något ställe. Det finns mycket mer att välja på, så som trimmers och kammar med mera. Så lägg din beställning idag för att fixa din och din familjs drömfrisyr.

Inspiration

Innan du ska klippa håret kan det också vara en bra idé att titta runt lite på internet för inspiration på vilken frisyr du eller din familjemedlem vill ha. YouTube rekommenderas varmt eftersom där finns många guider för hur du kan klippa och vilka tekniker du kan använda. Där finns även riktiga frisörer som lägger upp videor på olika typer av frisyrer samt hur du uppnår ett bra resultat.