Att hitta sitt vackraste jag

Det finns inget recept på skönhet eller en klar väg till att hitta den perfekta stilen för att du ska känna dig vacker, oftast handlar det om en kombination av detaljer och färger som skapar en helhet. Den viktigaste tumregeln är att hitta en balans i helheten, hellre för lite än för mycket på en gång. Du kan få en ganska enkel klänning att poppa genom att matcha den med markanta smycken och höga klackar.

Färg och stil

En bra idé är att först fundera på vilka färger du passar i kommer hösttonern framhäva dig bäst eller är det kanske klara sommarfärger som kommer lyfta dina drag. Är silversmycken din grej eller passar du bäst i guld? Sedan är det roligt att variera sin stil från dag till dag och oavsett vad letar efter så kommer du garanterat hitta det du söker på nätet.

För bästa resultat

Välj några saker som du vill framhäva och jobba runt det. Har du precis köpt ett par fantastiska örhängen så välj en enklare håruppsättning och en matchande make up. Det finns kurser för hur du sminkar dig på bästa sätt och massa andra roliga tips att hitta online.